Ansökan

Välkommen att göra en ansökan! Föreningen vill ha lite uppgifter om den person det gäller. Någon av oss hör kanske av sig för kompletterande information.


Vi vill göra Dig uppmärksam på att det bidrag som betalas ut inte blir i kontanter eller till ett privat bankkonto. Istället går pengarna som betalning till den som "producerar" en tjänst eller vara, exempelvis en butik, tandläkare eller reseföretag. Vi måste alltså få ett skrivet kvitto eller en faktura. Om du vill ha en matcheck, skriv i så fall Coop, ICA eller B&B.


Till vad kan man ansöka? Vad är en "guldkant i tillvaron"? Det går inte att ge ett entydigt svar på den frågan, vi bedömer från fall till fall. Men tänk dig det där lilla extra som du behöver, men aldrig får råd med: den där varma kappan, en bättre cykel än den gamla trasiga, att få åka på lillsemester till Finland, tandläkarbesöket som aldrig blivit av ... en Guldkant, alltså.

Vi är glada att kunna hjälpa så många som möjligt. Men vi har en tumregel att man får ansöka endast en gång varje kalenderår. Maxbelopp 800 kr per ansökan.